Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Maininki - Pekka Lassila - Tammi

29,00 €

36,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 003260

Maininki - Pekka Lassila - Tammi

Suurenna klikkaamalla

Tarina tuhannen kilometrin matkasta ja miehestä, joka teki kotinsa kajakkiin Jäiden sulaessa hän pakkaa kajakkinsa ja lähtee. Hän tekee pieneen veneeseen kotinsa, meloo ohi ruokoisten rantojen, lohialtaiden, idyllisten huviloiden ja ohi hylättyjen laivojen. Hänelle on tapahtunut paljon, mutta näillä vesillä on tapahtunut paljon enemmän.


Hän on ilman työtä ensimmäistä kertaa kymmeniin vuosiin, ja siihen on opittava suhtautumaan. Kajakinmitta kerrallaan hän etenee tuhannen kilometrin matkaa Virolahdelta kohti Torniota. On annettava jäisten pisaroiden lyödä kasvoille ja aaltojen keinuttaa harjalta toiselle. Vaikka aallon taakse ei näe, on uskottava että sen takana matka jatkuu.
Maininki on kirja merestä, ihmisestä uuden alun edessä ja Suomesta uusine alkuineen kautta rantojen.

Pekka Lassila (s. 1959, Kemi) on kuvajournalisti, joka työskenteli yli 30 vuotta samassa yrityksessä, kunnes jäi yllättäen työttömäksi. Oltuaan pari kuukautta kotona hän lähti kuukauden kestäneelle, 1300 kilometrin kajakkimatkalle Virolahdelta Tornioon. Hän piti melontamatkaltaan blogia rannikolla ilmestyvien maakuntalehtien ja Aamulehden verkkosivuilla.

Nykyään hän työskentelee vapaana videojournalistina ja kirjoittajana.