Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Fjellpulken Twin Lasten ahkio kahdelle tuulisuojuksilla (104) sisältää vajaat ja aisat

1 079,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 004368

Fjellpulken Twin Lasten ahkio kahdelle tuulisuojuksilla (104) sisältää vajaat ja aisat

Suurenna klikkaamalla

 Lasikuituvahvistettu polyesterinen ahkio on kevyt ja helppo vetää. Ahkion pohja oon mutoiltu katamaraanin muotoiseksi, joten vetovastusta on hyvin vähän.

Ahkiossa on turvallisuutta lisäävät tuulilasit korkealaatuisesta polykarbonaatista. Tuulilasin alumiiniset vahvistukset takaavat lapsen turvallisuuden. UV-suojattu tuulilasi taittuu lapsen suojaksi mahdollisissa ahkion kaatumisissa.

Ahkion ulkosivuilla on kaatumista ehkäisevät kaaret. Jos ahkio kuitenkin jostain syystä pääsisi kaatumaan, toimii tuulisuojus lapsen turvana. Ahkion kaatuessa se kaartuu selkänojaa vasten ja lapsi jää ahikon sisään turvaan. 

Ahkion suojakangas on veden- ja tuulenpitävää, mutta silti hengittävä. Siinä on integroitu myrskykuomu. Jos keli muuttuu pahaksi, suojakangas on mahdollista nostaa ylös, jolloin sivutuuli ei pääse lapseen käsiksi. Suojus on mahdollista nostaa kiinni tuulilasiin, jolloin lapsi jää sisätiloihin nautiskelemaan mukavasta kyydistä.

Ahkion sisällä on pehmeä vettä hylkivä ja lämpöeristetty matto, jossa on liukumista estävä pinnoite. Säädettävät selkänojat on tehty pehmeästä lämpöeristävästä vaahtomuovista. Selkänojat antavat erinomaisen tuen lapsien selälle ja niskalle. Luonnollisesti mukana on myös turvavyöt. Lapsien nukahtaessa ahkioon, on selkänojat mahdollista säätää loivaan makuuasentoon.

Ahkion takaosassa on säilytystilaa. Säilytystilaa on runsaasti myös ahkion etuosassa. Säilytystiloihin pääsee helposti käsiksi suojuksessa olevien kaksisuuntaisten vetoketjujen kautta.

Ahkion vetorungossa on sisäinen iskunvaimennin, joka varmistaa mukavan matkan sekä lapselle että hiihtäjälle. Vetorungossa on koukkukiinnikkeet valjaisiin. Vetorungon saa kasattua kokoon varastointia vastaan.

Pehmustettu säädettävä vetovaljas on helppo säätää hyvin istuvaksi eri vartalotyypeille. Valjaasta on mahdollista irroittaa olkahihnat. 

Mitat:
Pituus 152 cm
Leveys 62 cm
Varasoitaessa korkeus ilman tuulilasia on 30 cm

PRODUCT DESCRIPTION

Our Twin Pulk is perfect when you have two young children along - and they don't have to be twins. Make sure the child in the back sits a bit higher than the one in front. 

Fjellpulken Twin Pulk is, as our Classic Children's pulk, a solid constructed product which has a stabillizing hull with wind screens and roll-over bars. It also has the adjustable back, wind- and water repelant cover with a storm hat, air ventilation openings and and two way zipper.

As a complete model it is supplied with harness and shaft.