Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Petzl Reactik+ reaktiivinen LED musta

108,00 €

135,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 004399

Petzl Reactik+ reaktiivinen LED musta

Suurenna klikkaamalla

Ladattava, pienikokoinen ja kevyt Petzl PERFORMANCE-sarjan LED-otsavalaisin. Automaattisesti säätyvä monikeilainen valkoinen valo, punainen valo ja Bluetooth Smart yhteys. Silmille miellyttävä ja tasainen valokeila. Valaisin takaa luvatun paloajan, jolloin käyttäjä ei koskaan jää pimeään. Ominaisuudet voi mukauttaa puhelimesta tai tabletista ilmaisella MyPetzl Light sovelluksella sekä ennen käyttöä että Live-toiminnolla käytön aikana. Suunniteltu aktiiviselle ja vaativalle käyttäjälle monipuoliseen käyttöön, mukaan lukien nopea liikkuminen.  
 
REACTIVE LIGHTING -valaisuteknologia reagoi ympäristöön ja muuttaa valokentän muotoa sekä voimakkuutta ilman tarvetta koskea valaisimeen. Reactik+ tarjoaa aina oikean määrän valoa oikeaan paikkaan, maksimoi tehokkaan toimimisen molemmat kädet vapaina ja älykkään energiankäytön ansiosta todellinen paloaika on hyvin pitkä. 
 
Ahkerassa käytössä säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina. Kaksi erillistä kytkintä: Toisella ohjataan reaktiivista valaisua ja toisella vakiovoimakkuusvalaisua. Valkoisessa valossa kolme erilaista valokeilaa: leveä lähivalo, mixed ja kapea kaukovalo. Punaisessa hämäränäön säilyttävässä valossa myös havaittavuutta parantava huomiovilkku.  
 
MyPetzl Light sovellus on saatavissa Android (4.3 tai uudemp) ja iOS (iOS 7 tai uudempi) käyttöjärjestelmille App Storesta ja Google Playstä.  
 
Tekniset tiedot:  
USB-ladattava li-ion akku. Valon kantama vaihtelee Reactive Mode -tilassa automaattisesti erilaisilla valokeilan leveyksillä laajakulmasta kohdevaloon 110-35 m välillä 300-30 lumenin valovirralla. Käyttöohjeessa ilmoitettujen paloaikojen jälkeen valaisin palaa energiansäästötasolla 15 lumenin valovirralla vielä 2 h tuottaen 15 m valokeilan. Akun varaustilan ja lataustilan ilmaisin. Valaisin varoittaa akun tyhjenemisestä etukäteen. Akku voidaan tyhjennyttyä korvata kolmella AAA sormiparistolla lisävarusteena saatavan paristoadapterin avulla, joka on hyvä ominaisuus myös kun liikutaan etäällä latausmahdollisuudesta tai kun akku on latautumassa. Vesitiiviys IPX4 (roiskevesitiivis). Toimii äärimmäisissä käyttölämpötiloissa -20°C-+50°C. Erinomaisen istuvuuden ja ergonomian tarjoava uudenlainen kaksiosainen otsapanta, joka on helppo säätää. Kokonaispaino 115 g. CE. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: valaisin 3 vuotta, akku 1 vuosi. Toimitus ekologisessa pakkauksessa sisältää: valaisin, 1,8 Ah li-ion akku ja USB latausjohto 30 cm. 
 
Lisävarusteet:  
Reactik -sarjan paristoadapteri AAA (E92300 2) 
Reactik/Tikka R -sarjan vara-akku li-ion 1,8 Ah (E92200 2) 
Kypäräkiinnikesarja (E04405) 
Vaihto-otsapanta (E92400)