Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Petzl MYO otsavalaisin LED

92,00 €

115,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 004401

Petzl MYO otsavalaisin LED

Suurenna klikkaamalla

ACTIVE-sarjan erittäin suorituskykyinen LED otsavalaisin CONSTANT LIGHTING –vakiovoimakkuusteknologialla ja huippulaatuisilla pitkän kantaman kapealla ja lyhyen kantaman leveällä valokeilalla. Valovoimaisin paristokäyttöinen Petzl. Tuottaa Boost napilla 370 lumenin valovirran. Toimii tavallisilla AA sormiparistoilla. Soveltuu monipuoliseen aktiiviseen käyttöön. Käyttäjä voi itse ohjelmoida valaisimen helposti virtanapista käyttötarpeen mukaan (esim. juoksija voi ohjelmoida huippuvoimakkuuden ja trekkaaja pidemmän paloajan ensisijaiseksi toiminnoksi). 10 valotasoa ja ohjelmoitava vilkkuvalo: nopea, hidas tai S.O.S .  
 
Laajakulmalinssi valon eteen käännettynä tarjoaa leveän ja tasainen valokentän kattaen koko katselualueen lähietäisyydelle. Katsottaessa kauas tai kuljettaessa nopeasti voidaan linssi kääntää nopeasti pois LEDin edestä, jolloin saadaan kapea kohdistettu voimakas valo. Linssin käsittely onnistuu myös käsineet kädessä. 
 
Boost-toiminto: Painettaessa Boost-nappia LED palaa maksimivalovirralla (max 60 sekunnin ajan) toimien esim. hakuvalona.  
Paristojen varaustilanäyttö, jonka ansiosta tiedät paljonko on käyttöaikaa jäljellä. 
 
Suorituskyky tehdasasetuksilla: 
Boost: Hetkellinen valovirta 370 lumenia, kantama 122 m 60 sek ajan. 
STANDARD LIGHTING-tila: Valovirta 280 lumenia, kantama 105 m. Kokonaispaloaika 50 h. 
CONSTANT LIGHTING-vakiovoimakkuustila (suorituskyvyt, joille valaisin takaa ilmoitetut paloajat, ja joiden jälkeen on käytässä vielä 3 lumenin varavirtatila 50 h ajan):  
Optimum: Vakiovalovirta 110 lumenia, kantama 65 m 5 h ajan. 
Economy: Vakiovalovirta 60 lumenia, kantama 50 m 13 h ajan. 
Tasot ohjelmoitavissa omien tarpeiden mukaan. Ohjelmointialue 21 lm-280 lm.  
 
Kokonaispaino: 175 g (sisältäen paristot). 3 x AA alkali sormiparistot sisältyvät toimitukseen. Voidaan käyttää myös ladattavilla AA akuilla tai litiumparistoilla kun halutaan maksimoida suorituskyky kylmissä olosuhteissa. Valmistusmaa Ranska. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
 
Varaosat ja lisävarusteet:  
- Petzl kypäräkiinnityskoukut kaiken merkkisiin sport- ja työkypäriin (E04405)