Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

RED Paddle VOYAGER+ 13'2 PAKETTI (2018)

1 289,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 004458

RED Paddle  VOYAGER+ 13'2 PAKETTI (2018)

Suurenna klikkaamalla

Kenelle: Oman elämänsä seikkailijoille, jotka haluavat pakata matkaan täyden tarvikelaukun 

Seikkailut kutsuvat! 13’2” Voyager+ on ultimaattinen lauta seikkailusuppailuun. 

13'2" Voyager on vauhdikas lauta, jossa on runsaasti tilavuutta, mutta vähemmän leveyttä. Lauta on suunniteltu kokeneille suppaajille. Cargo-kiinnitysnaruilla kiinnität tarvikelaukkusi tukevasti mukaan laudan eteen ja taakse. Laudan pinta kiinnitysnarujen alla on käsitelty siten, että laukut eivät pääse liukumaan. 

Kuten 12'6" Voyagerissa myös 13'2":ssa on laudan pohjassa irrotettava evä sekä keulassa evä, joka auttaa lautaa pysymään linjassa sivutuuliolosuhteissa. Lisäksi laudan peräosassa on kaksi sivuevää estämässä perän luisumista silloin, kun laudan päällä kuljetetaan tavaraa. Ja tietysti lauta tulee helposti liikultettavassa kuljetusrepussamme. Lähde seikkailulle!

MITEN RSS TEKEE ASIOISTA JÄYKEMPIÄ 

Red Paddle Co:n patentoima RSS eli Rocker Stiffening System tekee laudoistamme jopa 40 % jäykempiä jakamalla suppaajan painon suuremmalle laudan alalle. Se toimii niin, että laudan molemmille sivuille laitetaan kaksi jäykistävää lattaa omiin lattataskuihinsa, jotka on laminoitu yksittäin laudan sivuille. Velcro-kiinnityspintojen avulla latat on helppo kiinnittää ja irrottaa. 

KEVYT MUTTA VAHVA 

MSL-fuusiokomposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL:ssä toinen kerros kovan kestävyyden polymeeria fuusioidaan raaka-ainevaiheessa dropstitch-ytimeen, ja tämän ansiosta käsin liimaamisen virhemahdollisuudet poistuvat. Tämä korkean luokan teollinen prosessi vähentää jopa 2 kg lautojen painoa, tehden niistä samalla jäykempiä matalammilla ilmanpaineilla. Kolmannen sukupolven MSL-materiaalin ansiosta laudat ovat kestävämpiä kuin koskaan. Jos et usko, katso video, jossa ajamme Red Paddle Co-laudan päältä 22 tonnin painoisella kaivurilla! 

TITAN – PUMPPUJEN KUNINGAS 

Kun rullaat lautasi auki ensimmäisen kerran, sen sisältä löydät kevyen Titan pumpun. Se on maailman paras SUP-pumppu ja sen ovat luoneet omat ammattilaissuunnittelijamme, jotka tähtäsivät laudan täyttämisen vaivattomuuteen. Salaisuus on tuplakammiossa ja korkeavirtauksisessa kahvassa, joka pumppaa ilmaa lautaasi 60 mph:n nopeudella varmistaen, että lautasi täyttyy vaadittulle ilmanpainetasolle vähemmällä vaivalla. Tandemin mukana toimitetaan myös klassiset HP pumppumme, jotta voit jakaa pumppauksen yhdessä suppailuseurasi kanssa. 

BAG IT UP 

Red Paddle Co:n Red Original All Terrain Backpack on täydellinen laukku SUP-matkailijoille kaikkialle. Kaudelle 2018 laukun kantohihnoja on parannettu ja laukkua on paitsi mukavampi kantaa, myös kantohihnat on helpompi piilottaa laukun sisään. Laukun designia on myös hieman uudistettu. 

LISÄÄ VARUSTEITA LAUDALLESI 

2018 laudoissa on erityiskiinnikkeet, jotka sopivat Railblaza and Ram Mounts tuotteisiin. Nyt voit kiinnittää lautaan turvallisesti puhelimen, kameran, GPS:n, ylimääräisen melan tai vaikka kalastusvavan.

Pituus: 13'2" 
Leveys: 30"/762mm 
Paksuus: 5.9"/150mm 
Tilavuus: 350 litres 
Suppaajan paino: max 150kgs/330lbs 

Laudan mukana tulee: 

- Titan-pumppu 
- RSS-latat 
- FCS US-evät 
- All Terrain-lautareppu 
- Korjaussarja 
- Ilmainen vesitiivis kännykkäpussi

-Säädettävä DD mela
Laudalla on kahden vuoden takuu. 

Laudan mukana toimitetaan veloituksetta säädettävä jämäkkä DD mela.