Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

MRS Adventure X2 kaksikko packraft

1 089,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005006

MRS Adventure X2 kaksikko packraft

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

 Pienikokoinen pacraft kaksikko perusversion lisäksi saatavilla lisähinnasta myös TiZip ISS-järjestelmällä sekä TiZip+aukkopeitteellä tai vain aukkopeitteellä.

Adventure X2 on omimmillaan kahdestaan melottaessa. Raftia voi käyttää myös tilavana yhden hengen lauttana, jossa kulkee helposti mukana esimerkiksi isommat matkatavarat, lapset, polkupyörä, koira tai suurikokoisemmat metsästys- ja kalastusvälineet.

Adventure X2 soveltuu parhaiten tasaisenveden -melontaan. Kantavuutta lautalla on n. 250 kg. X2 selviää helposti myös I-II-luokan koskista – kahdestaan melottaessa se ei kuitenkaan ole kaikkein paras valinta suurempiin koskiin. Yksin melottaessa lautta suoriutuu II-III-luokan koskista hyvin. Koskea laskettaessa melojan on kuitenkin syytä muistaa aukkopeitteen puute ja pitkän rungon tuoma rajoitettu ketteryys. Yksin melottaessa etupenkkiä voi käyttää jalkatukena.

Näppärällä Tizip vetoketju ISS järjestelmällä voit säilöä esimerkiksi teltan, makuupussin ja varavaatteita ponttoonien sisään, madaltaen painopistettä ja siten tasaisempaa menoa tuomaan. Aukkopeite puolestaan auttaa pitämään liiat roiskeet packraftin ulkopuolella.

Valmitettu packrafteissa yleisesti käytetystä TPU-materiaalista.

Huom: aukkopeite version peite toimii vain yksin melojalla.

Huom! Varastovärit ja varusteluversiot vaihtelevat, varmista saatavuus!

 TiZip ISS vetoketju versio +160e

TiZip ISS vetoketju versio + aukkopeite = + 450e

Ilman TiZip mutta aukkopeitteelle +290e

Valmistaja / Valmistusmaa MRS / Kiina