Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

MRS Barracuda R2 packraft

1 260,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005007

MRS Barracuda R2 packraft

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

MRS Barracuda R2 on n. 3,6 metrin mitallaan MRS:n malliston suurin ja samalla (kahdestaan) nopein packraft. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä varsin virtaviivaisen kulkupelin, ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta.

Adventure X2:een verrattuna Barracuda R2:ssa on enemmän jalkatilaa etu- ja takapenkkiläiselle, joten se sopii mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta sillä on mahdollista päästä eteenpäin yksinkin kunhan painoa on jaettu tasaisesti. Kahden hengen packrafteille suosittelemme 220-230 cm meloja, tai Anfibion multimelaa, Multimelasta saat molemmille melojille omat 150cm kanoottimelat,

Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi Barracuda R2 tulee täyttää ilmalla hyvin, jottei taittumista keskiosassa tapahdu. Mikäli uskot että keuhkosi eivät riitä puhallustyöhön, suosittelemme viimeistelyyn pientä jalkapumppua.

Saatavilla myös TiZip ISS:llä, eli vesitiivillä vetoketjulla varustetulla versiolla jossa raftin sisään pakkaaminen onnistuu. Tässä mallissa vetoketju sijoittuu lautan keulaan.

TiZip lisää mallin perusversioon hintaa 150e

Huom! Varastovärit ja versiot vaihtelevat, varmista saatavuus!

Valmistettu Packrafteissa yleisestä TPU-materiaalista.

Weight

Boat: 4260g
Combi seats: 2 x 240g 
Back rests: 300 + 120g

Boat complete: 5160g

Pack strap: 24g
Inflation bag: 195g 
Repair Material: 20g

Valmistaja / Valmistusmaa: MRS / Kiina