Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Jetboil Zip 0,8L kaasukeitin Carbon

79,00 €

109,90 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005016

Jetboil Zip 0,8L kaasukeitin Carbon

Suurenna klikkaamalla

Henkilökohtainen 0,8 l kompakti matkakeitin, jonka osat pakkautuvat sisäkkäin pieneksi pakkaukseksi, jota on näppärä kuljettaa mukana. Nopea, turvallinen ja helppo käyttää. 
 
Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing-pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Lämmönsiirtokapasiteetti 4 500 BTU (0,9 kW), jolla keitin keittää 0,5 l vettä kiehuvaksi 2 min 30 sekunnissa. Eristetty kahvallinen keittoastia toimii myös juomakuppina. Neopreenieristesukka ulkopinnassa tekee käytöstä turvallisempaa ja säästää kaasua. 
Korkeus pakattuna 165 mm. Sisähalkaisija 95 mm.  
Kokonaispaino keveimmillään 340 g ilman kaasusäiliötä. 
 
Yleisimpien valmistajien tavalliset retkikeitinkaasut sopivat Jetboil-polttimen standardikierteeseen. Parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään korkealuokkaisempia ja kustannustehokkaampia Jetboil Jetpower -talvikaasuja (ei sis.). 100 g Jetboil Jetpower -kaasusäiliöllisellä keittää jopa 12 litraa vettä Jetboil Zip -keittimellä, ja säiliö mahtuu keittimen sisään kaikkien muiden osien lisäksi. 
 
Saatavilla seuraavat lisävarusteet:  
- Coffee Press -pressopuristin, jolla syntyy aromikkaat, tuoreet kahvit käden käänteessä ja sen avulla voi myös hauduttaa (CFPS) 
- Jetset Utensil Kit -ruuanlaittovälinesetti teleskooppi (UTN) 
- Hanging Kit -ripustussarja (HGKT) 
- FluxRing 1,5 L -kattila (CPT15) 
- Summit Skillet -paistinpannu (SKLT 
- Pot Support -pannutuki (PSUP) 
- Jetpower-seoskaasu 100 g (JF100) 
- Jetpower-seoskaasu 230 g (JF230) 
- Jetpower-seoskaasu 450 g (JF450) 
 
Sopii myös liikelahjaksi: ideaali henkilökuntalahja ihmisille, joiden työpaikka liikkuu tai ei ole kahvilan lähettyvillä. 
Kuvat