Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Welho Packraft Compact 320 (Solo/Tandem )

990,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005040

Welho Packraft  Compact 320 (Solo/Tandem )

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Welhonpesä laajentaa mallistoaan myös packraft rintamalle. Laatu, yhdistettynä uusiin innovaatiohin sekä ns. kaikki herkut samassa paketissa järkihintaan ovat avainasemassa kun puhutaan tarjoamastamme mallistosta. Vastaavista ominaisuukista monet merkit pyytävät asiakkailta jopa 30-50% korkeampia hintoja vaikka lautat valmistetaankin samalla tehtaalla ja linjastolla.

Packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin/kumiveneen kaltainen lautta.

Compact 320  voi pitää näppäränä retkimallina, jolla selviytyy seikkailuista toiseen.

Tämä avokantinen versio suoriutuu hyvin tasaisilla vedellä kuin joella. Lisäksi vakiona tuleva kiinnitettävä evä tekee matkanteosta vielä vakaampaa.

Materiaali: Packrafteista yleinen TPU, tubet 210D, pohja 420D

Vakiona tuleva irroitettava eväsysteemi auttaa suunnassapysymisessä tuulisilla järvenselillä kun taas evä irroitettuna Compact selviytyy mukavasti virtaavan veden seikkailuissa.

Vakiovarustukseen kuuluu mm. useat kiinnityslenkit, ja mukavat istuimet.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Compactin kantavuus on noin 215kg

Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja.

Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Sisätilanpituus: 185cm

Sisätilan leveys: 39cm

Pituus: 320cm

Leveys: 99cm

Paino: 3,7kg (pelkkä rafti)

Rungon valmistusmateriaali on pacrafteista yleinen erikoiskestävä pinnoitettu 210D TPU / 420D TPU

Raftin mukana toimitetaan, istuimet, selkätuet, irroitettava evä, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). (Sekä reisitukiremmit yhdelle melojalle)

Sikäli mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää aquastormin packraft/ilmatäytteisen kajakkien paikkasarjaa.

 

 Kantavuus:max suositus/ maximi kantavuus n. 215kg / 280kg