Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Welho Packraft Journey X2 Pro (Tandem) TiZip

1 550,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005041

Welho Packraft Journey X2 Pro (Tandem) TiZip

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Journeytä voi pitää näppäränä yleisretkimallina, jolla selvityy sekkailuista toiseen. 3,65metrin mitallaan se on Welhonpesän malliston suurin ja samalla (kahdestaan) nopein packraft. Keulan sekä perän muodot tekevät siitä varsin virtaviivaisen kulkupelin, ja perään kiinnitettävä evä tuo vielä lisää suuntavakautta.

Compact X2:een verrattuna Journey:ssa on enemmän jalkatilaa etu- ja takapenkkiläiselle, joten se sopii mainiosti kahdelle aikuiskokoiselle melojalle, mutta oikeanlaisella kuormauksella sillä on mahdollista päästä eteenpäin yksinkin.

Kahden hengen packrafteille suosittelemme n. 220-230 cm meloja, tai Anfibion multimelaa, Multimelasta saat molemmille melojille omat 150cm kanoottimelat,

Vakiona tuleva irroitettava eväsysteemi auttaa suunnassapysymisessä tuulisilla järvenselillä kun taas evä irroitettuna Journey selviytyy mukavasti virtaavan veden seikkailuissa.

Vakiovarustukseen kuuluu mm. useat kiinnityslenkit, laadukas aito TiZip vetoketju, jonka avulla lautan sisään pakkaaminen käy helposti.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Journeyn kantavuus on noin 325 kilogrammaa – mukaan mahtuu siis melojien lisäksi vaikka ja mitä.

Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja.

Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Sisätilanpituus: 250cm

Sisätilan leveys: 37cm

Pituus: 365cm

Leveys: 95cm

Rungon valmistusmateriaali on packrafteista yleinen erikoiskestävä pinnoitettu 210D TPU / 840D TPU

Raftin mukana toimitetaan, irroitettava/avattava aukkopeite, istuimet,  selkätuet, irroitettava evä, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima).

Sikäli mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää aquastormin packraft/ilmatäytteisen kajakkien paikkasarjaa.

 

Matriaali: Laadukas TPU 840D/210D

Kantavuus: optimi max / maksimi: 240kg / 340kg