Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Welho Journey 270 Packraft w/ TiZip Cargo

1 190,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005043

Welho Journey 270 Packraft w/ TiZip Cargo

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Welhonpesä laajentaa mallistoaan myös packraft rintamalle. Laatu, yhdistettynä uusiin innovaatiohin sekä ns. kaikki herkut vakiona järkihintaan ovat avainasemassa kun puhutaan tarjoamastamme mallistosta. Vastaavista ominaisuukista monet merkit hinnoitelleet tuotteet jopa 30-50% korkeammaksi vaikka lautat valmistetaankin samalla tehtaalla ja linjastolla.

Packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin/kumiveneen kaltainen lautta.

Journeytä voi pitää näppäränä yleismallina, jolla selvityy sekkailuista toiseen. Loki mallistoon verrattuna Journey sarja omaa hieman suoremman rokkerin ja aukkopeite/kansi osa on rullattavissa pois.

Vakiona tuleva irroitettava eväsysteemi auttaa suunnassapysymisessä tuulisilla järvenselillä kun taas evä irroitettuna Journey selviytyy mukavasti virtaavan veden seikkailuissa.

Vakiovarustukseen kuuluu mm. useat kiinnityslenkit, laadukas aito TiZip vetoketju, jonka avulla lautan sisään pakkaaminen käy helposti.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Journeyn kantavuus on noin 180 kilogrammaa – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja.

Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Sisätilanpituus: 155cm

Sisätilan leveys: 37cm

Pituus: 270cm

Leveys: 95cm

Paino: 3,6kg (pelkkä Rafti TiZipillä)

Rungon valmistusmateriaali on pacrafteista yleinen erikoiskestävä pinnoitettu 210D TPU / 420D TPU

Raftin mukana toimitetaan, irroitettava/avattava aukkopeite, irroitettavat reisiremmit, irroitettava istuin, irroitettava selkätuki, irroitettava evä, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima).

Sikäli mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää aquastormin packraft/ilmatäytteisen kajakkien paikkasarjaa.