Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Welhonpesä Stinger GT Packraft w/ TiZip Cargo

1 390,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005044

Ei kuvaa

Welhonpesä laajentaa mallistoaan myös packraft rintamalle. Laatu, yhdistettynä uusiin innovaatiohin sekä ns. kaikki herkut samassa paketissa järkihinnalla ovat avainasemassa kun puhutaan tarjoamastamme mallistosta. Vastaavista ominaisuukista monet merkit hinnoittelevat tuotteet paljon korkeammaksi vaikka lautat valmistetaankin samalla tehtaalla ja linjastolla.

Packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin/kumiveneen kaltainen lautta.

Stinger GT (Grand Tourer)  voi pitää näppäränä retkimallina, jolla selviytyy seikkailuista toiseen. Loki ja  Journey mallistoihin verrottuna Stinger GT on hieman solakampi ja pidempi, muistuttaen eniten kajakkia.

Tämä aukkopeitteellinen versio soveltuu suhteellisen pitkän ja kapean muotonsa ansiosta hyvin pitkille matkoille tasaisilla vesillä, mutta toimii myös joella. Matkavauhtia löytyy ns. allround ja koski malleihin hieman enemmän ja lisäksi kiinnitettävä evä tekee matkanteosta vielä vakaampaa. Vakiona tulevan TiZip Cargo pakkaussysteemin lisäksi matkatavaraa voit sitoa remmeillä keulan tai perän päälle.

TiZip Cargo on kaikissa yksinkertaisuudessaan vetoketju jonka kautta raftin rungon sisään voidaan pakata varusteita.

Materiaali: Packrafteista yleinen TPU, tubet 210D, pohja 420D

Vakiona tuleva irroitettava eväsysteemi auttaa suunnassapysymisessä tuulisilla järvenselillä kun taas evä irroitettuna Stinger GT selviytyy mukavasti virtaavan veden seikkailuissa.

Vakiovarustukseen kuuluu mm. useat kiinnityslenkit, laadukas aito TiZip vetoketju, jonka avulla lautan sisään pakkaaminen käy helposti.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Stingerin kantavuus on noin 185kg – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike.

Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja.

Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Sisätilanpituus: 170cm

Sisätilan leveys: 33cm

Pituus: 295cm

Leveys: 87cm

Rungon valmistusmateriaali on pacrafteista yleinen erikoiskestävä pinnoitettu 210D TPU / 420D TPU

Raftin mukana toimitetaan, irroitettava/avattava aukkopeite, irroitettavat reisiremmit, irroitettava istuin, irroitettava selkätuki, irroitettava evä, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima).

Sikäli mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää aquastormin packraft/ilmatäytteisen kajakkien paikkasarjaa.