Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Welhonpesä Loki Pro 255 Packraft w/ TiZip Cargo

1 190,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005046

Ei kuvaa

Welhonpesä laajentaa mallistoaan myös packraft rintamalle. Laatu, yhdistettynä uusiin innovaatiohin sekä ns. kaikki herkut järkihintaan ovat avainasemassa kun puhutaan tarjoamastamme mallistosta. Vastaavista ominaisuukista jotkut merkit pyytävät asiakkailta jopa 30-50% kovempia hintoja vaikka raftit valmistetaan samalla tehtaalla ja linjastolla.

Packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin/kumiveneen kaltainen lautta.

Loki Prota voi pitää näppäränä yleismallina, jolla selvityy sekkailuista toiseen ja tiiviin kannen vuoksi erinomainen valinta myös koskenlaskuun.

Vakiovarustukseen kuuluu mm. useat kiinnityslenkit, laadukas aito TiZip vetoketju, jonka avulla lautan sisään pakkaaminen käy helposti.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Lokin kantavuus on noin 150 kilogrammaa – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja.

Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Sisätilanpituus: 118cm

Sisätilan leveys: 38cm

Pituus: 255cm

Leveys: 94cm

Paino: (pelkkä rafti) 3kg

Rungon valmistusmateriaali on pacrafteista yleinen 210D TPU / 420D TPU

Raftin mukana toimitetaan aukkopeitteen kiinnityskaaret, irroitettava aukkopeite, irroitettavat reisiremmit, irroitettava istuin, irroitettava selkätuki, irroitettava evä, täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima).

Sikäli mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää aquastormin packraft/ilmatäytteisen kajakkien paikkasarjaa.