Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Welho Journey 290 (Solo - Tandem) Demo

990,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005627

Welho Journey 290 (Solo - Tandem) Demo

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Koemelottu demoyksilö syksyiseen tarjoushintaan.

Welhonpesä laajentaa mallistoaan myös packraft rintamalle. Laatu, yhdistettynä uusiin innovaatiohin sekä ns. kaikki herkut vakiona järkihintaan ovat avainasemassa kun puhutaan tarjoamastamme mallistosta. Vastaavista ominaisuukista monet merkit hinnoitelleet tuotteet jopa 30-50% korkeammaksi vaikka lautat valmistetaankin samalla tehtaalla ja linjastolla.

Packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin/kumiveneen kaltainen lautta. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Journeytä voi pitää näppäränä yleismallina, jolla selvityy sekkailuista toiseen. Loki mallistoon verrattuna Journey sarja omaa hieman suoremman rokkerin ja aukkopeite/kansi osa on rullattavissa pois. Huom. Kansipeite toimii vain soolokäytössä.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta kantavuus on noin 200kg luokkaa, ja Journey 290 toimii hyvin sekä tilavana yksikkönä että kompaktina kaksikkona.

Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja.

Mitat:

Sisätilan pituus: n. 184cm

Sisätilan leveys: n. 37cm

Pituus (ulkomitta): n. 290cm

Leveys (ulkomitta): n. 95cm

Paino: 4,4kg (pelkkä rafti) / 5,6kg (rafti, kansipeite, istuimet ja selkänoja)

Rungon valmistusmateriaali on pacrafteista yleinen erikoiskestävä pinnoitettu 210D TPU / 420D TPU

Raftin mukana toimitetaan:

  • irroitettava/avattava kansipeite (soolokäyttöön)
  • kaksi irroitettavaa istuinta
  • irroitettava selkätuki
  • Evä
  • täyttöpussi.

Sikäli mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Stormsure packraft/ilmatäytteisen kajakkien paikkasarjaa.