Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Tarjoustuotteet

 

Kolibri XL (Solo - Tandem)

2 290,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 005434

Kolibri XL (Solo - Tandem)

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Odotettu Kolibri Solon kookkaampi sisarmalli, Kolibri XL. Huippusuositun Kolibrin kantavampi malli on varustettu kahdella punosistuimella, joista etupenkki on säädettävä. Kanootti on suunniteltu melottavaksi sekä soolona että tandemina.


Siro ja linjakas Kolibri XL on erittäin herkkäliikkeinen ja monipuolinen, varsin vakaa ja nopea retkikanootti. Se sopii hyvin kevyeen perhemelontaan, päivä- tai viikonloppuretkille, sekä soolona pidemmillekin kanoottivaelluksille. Se sopii niin järvelle, joelle kuin merenrannikollekin.


Hyvä melontatuntuma suositusta Kolibrin Soolosta heijastuu myös XL:ssä tukevuutena, kevytkulkuisuutena ja aallokkokelpoisuutena. Uniikkina ominaisuutena muihin tandemkanootteihin verrattuna Kolibri XL:n ominaisuuksiin sisältyy mm. säätöistuin, joka mahdollistaa erinomaisesti kanootin nopean painopisteen jakamisen, jos esim. melojien kokoero on suuri, esimerkkinä vaikka aikuinen + lapsi. Säätöistuin toimii erinomaisesti myös soolokäytössä, jolloin kanoottia voi meloa symmetrisen muotonsa vuoksi “väärinpäin”, eli keula peränä. Tällöin painopisteen säätö tällä kapealla kanootilla onnistuu helposti kuormauksesta riippumatta.


Welhonpesän yli 40 vuoden ammattitaito komposiittikanoottien valmistuksessa takaa luotettavan ja varman lopputuloksen.

Suomessa valmistetun Kolibri XL:n “perus” expedition-rakenne on todella kestävää hybridi-komposiittia (Lasi / Diolen / Basaltti / Innegra / Kevlar), joka on vahvistettu strategisista paikoista.


Varastovärit vaihtelevat, kysy saatavilla olevat värivaihtoehdot. Customväritykset tilauksesta.
Vakiona Welhon kotimainen vinyylitrimmi, muotoillut punosistuimet (säädettävä etuistuin), puiset dropsit, kantolänki, kantokahvat, ja standard-kokoiset pienet kelluketankit.

 

Puureuna / trimmi saatavissa tilauksesta (+690e)


Saatavilla myös kevyempi Hiilikuitu / Innegra -versio (+750e) , jossa kestävyys on samaa luokkaa standard-version kanssa, mutta painosta on pystytty pudottamaan hieman (2-3 kg).

Rajumpaan joki- / koskikäyttöön suosittelemme erikoisvahvistettua versiota, kevlarkeulavahvikkeita ja lisäilmapusseja. Yksityiskohdista on paras sopia erikseen, ja kanootti tehdään tässä tapauksessa räätälöidysti asiakkaan tarpeeseen.

Pituus: 470cm

Leveys: 83cm

Paino: n. 26 kg

Optimi max. kantavuus: n. 320 kg

Kolibri on Kotimainen Avainlipputuote!